bästa skyddet
2022/12/01
Your review
Hej!! Tänkte bara tala om att jag köpt Erat fotskydd för bad. Efter nästan 3 år med ” diabetesfot” o utan kunnat bada så hitta jag det här när jag sökte på nätet. Fungerar så otroligt bra. Barnbarnen otroligt
glada så nu kan morfar bada iSpanien i sommar. Ända negativa att jag inte hitta det tidigare. Tack för en riktigt lyckad produkt. 👍👍❤️❤️ Med vänlig hälsning, mats
Show more
bästa picclineskyddet
2020/03/24
Your review
Har provat picc-line skyddet och det är bara så bra!! fungerar kanon för mej!! kommer bara att använda detta skydd fortsättningsvis!!
Show more
Duschskydd
2019/10/08
Your review
Jag har köpt ett duschskydd för piccline och tycker det fungerar jätte bra. Kan duscha tryggt utan att vara orolig för att det ska läcka.
En toppen produkt till ett bra pris.
Show more
dusch o bad glad
2019/10/04
Your review
Hej!

Tack o lov för duschskydd till knä o fot! råkade ut för en liten mc-olycka för ett tag sedan där jag skadade knät samt skrapade upp foten rejält!!

införskaffade då dessa dusch o badskydd, och dom är helt perfekta, och enkla att använda, helt enkelt fantastiska!! o smarta produkter!!

Tack ännu en gång!!
Show more
Armskydd
2019/07/28
Your review
Hade hand i gips och använde armskyddet när jag duschade. Så enkel att använda och inte en droppe vatten fick jag på gipset. Plus för att den går att återanvända med med tanke på miljön . Rekommenderad helt klart!!
Show more
super bra!!
2019/07/25
Your review
Har köpt och använt fotskyddet. Det är super bra. Nu kan jag duscha när jag vill och inte efter behandlings schema. De är bara att ta på och av ingen klibbig tejp eller blöta omläggningar att ta reda på efter. Har även badat i sjön och jag är torr och fin när fotskyddet tas av. Det är en frihets känsla och jag kan inte tacka er nog som uppfunnit dessa. Tusen tack. // Eva
Show more
chef
2019/07/09
Your review
Det bästa skyddet som finns för en billig peng helt suveränt att ta på och av vid dusch eller bad
Show more
Fantastiskt!!
2019/07/08
Your review
Helt klart FANTASTISKT !! det bästa fotskyddet jag har använt! inget kladd med tejp o påsar som läcker!

så jäkla bra!! bara och ta på och av inget mer!!
Show more
Pensionär
2019/07/07
Your review
Hej.
Vilken skillnad!!! mot apotekens skydd,och billigare. Jag har haft fotskyddet i över 1år och även badat i en pool.
Lättare än så här kan det inte bli. Nobelpriset, om jag får bestämma.
Jan.
Show more
Image

Platensgatan 3
591 35 Motala